Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

mosterd, kanarie, oker of vanille?

Geel is de mode kleur van 2018, de winkels hangen er al vol mee. Bij geel denken we vaak dat we er een beetje bruin voor moeten zijn, dus na de zomer dragen we het niet. Maar iedereen kan geel dragen. Als je maar de juiste tint kiest. Als je bleek en blond bent kan je beter vanillegeel nemen dan kanariegeel maar wie weet staat mais- of okergeel jou juist fantastisch! Geel kan je ook succes opleveren. Bijvoorbeeld tijdens een sollicitatie. "Geel staat voor wijsheid en intelligentie, en het maakt dat je langer wordt onthouden". Dat betekent overigens niet dat je in een totaal gele outfit op gesprek moet komen, werk liever met accenten. "Draag het op lichaamsdelen waar je tevreden over bent. De kleur trekt de aandacht daar naartoe."

#oker #FAM #mode

  • Black Pinterest Icon
  • Instagram Social Icon

©2018  FAM FASHION & MORE BY PATTY WILLEMS