Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

Lijnenspel in je kleding

In elk kledingstuk heb je een combinatie van verticale en horizontale lijnen. Horizontale lijnen verkorten en verbreden en verticale lijnen verlengen en versmallen. Ga eens voor de spiegel staan en kijk naar je kleding. Herken je horizontale lijnen? Ik help je op weg: de onderkant van van je jasje, vest of broek, maar ook je riem. Een verticale lijn is bv een plooi of naad in je broek. De lijnen bepalen mede of je outfit in balans is. Als je langer en slanker wilt lijken probeer dan de horizontale lijnen in een kledingstuk niet te laten overheersen. Leer er mee spelen en gebruik deze lijnen ook om je sterke punten te benadrukken.

#fashion #mode #lijnenspel #kleding

  • Black Pinterest Icon
  • Instagram Social Icon

©2018  FAM FASHION & MORE BY PATTY WILLEMS